INŽENIRING

Z veseljem sodelujemo s kupci pri razvoju posameznih mehanskih sklopov, izdelek znamo razviti in kupcu ponuditi najboljše rešitve.

Vsak izdelek je za nas velik izziv. Pri načrtovanju proizvodnega procesa in izbiri postopkov izdelave smo natančni in skrbni. Z najmanjšim možnim vložkom želimo doseči najboljše učinke. Vedno iščemo tudi nove in boljše rešitve, ki lahko stroške delovnega procesa še zmanjšajo, končni izdelek pa izboljšajo.

POVPRAŠAJTE NAS

REZKANJE

Naša ponudba obsega mehansko obdelavo kompleksnih kovinskih sestavnih delov zanesljive kvalitete, ki jo dosežemo z uporabo najsodobnejših tehnoloških orodij. Materiale obdelujemo na najsodobnejših CNC rezkalnih strojih.

Različne elemente izdelujemo na 3 in 5 osnih CNC rezkalnih strojih. Imamo izkušnje na področju 3D, 3.5 in običajnega CNC rezkanja, vrtanja in graviranja. Za podporo imamo sodobno CAD/CAM opremo, ki zagotavlja izdelavo vrhunskih izdelkov. Tako kupec vedno dobi produkt, ki popolnoma ustreza njegovim specifikacijam.

Izdelujemo majhne, srednje velike in velike serije.

STRUŽENJE

Naša ponudba obsega mehansko obdelavo kompleksnih kovinskih sestavnih delov zanesljive kvalitete, ki jo dosežemo z uporabo najsodobnejših orodij. Kovinske materiale stružimo na CNC stružnicah z gnanimi orodji.

Pri podjetju Tech3 sistemi svojim strankam ne ponujamo samo stružen ali rezkan izdelek, ampak tudi veliko bolj zahtevne izdelke, za izdelavo katerih so potrebne dodatne storitve. Naše stranke na koncu dobijo natančno takšen izdelek kot ga potrebujejo – na ključ. Za takšne izdelke dodatne nadgradnje niso več potrebne.

Takšen način poslovanja zagotavlja visokokakovostne izdelke in velik prihranek stroškov in časa.

KAKOVOST IN KVALITETA

Vsi naši izdelki so kakovostni, nad njimi vršimo kontrolo že med samim procesom, vsak izdelek pa preverimo tudi na koncu procesa. Meritve izdelkov izvajamo na 3D koordinatnem merilnem stroju.

STROJNA OBDELAVA

Zagotavljamo vam, da bomo z našim znanjem in izkušnjami za vas poiskali najboljše rešitve,  ki jih bomo z vrhunsko tehnologijo tudi razvili.