MONTAŽA INDUSTRIJSKIH STROJEV IN NAPRAV

Z inovativnimi rešitvami, sodobnim pristopom in posluhom za naročnika pri načrtovanju zagotavljamo vrhunsko kvaliteto naših proizvodov in storitev. Naš razvoj je usmerjen v izdelavo strojev in naprav po meri naročnika. Vizijo lahko opišemo le z eno besedo – KVALITETA.

POVPRAŠAJTE NAS

MERILNO-TESTNA OPREMA

Zadevamo se, da naše stranke iščejo zelo zanesljive in uporabniku prijazne naprave. To nam omogočajo precizne tehnike načrtovanja, kjer ne odstopamo od začrtanih standardov. Vsaka merilno-testna oprema je rezultat predhodno opravljenih in analiziranih meritev.

MONTAŽNI DELOVNI PULTI

Z inovativnimi rešitvami in sodobnim pristopom montažne delovne pulte popolnoma prilagodimo potrebam naših strank. Skrbno načrtovani izrisi in natančna mehanska dela nam omogočajo, da so naši pulti vrhunske kvalitete in izdelani po najvišjih ergonomskih načelih.

INDUSTRIJSKA AVTOMATIZACIJA

Pri načrtovanju industrijske avtomatizacije nas vodi učinkovitost. Naš končni cilj je stranki ponuditi napravo ali sklop naprav, ki bodo zagotavljale maksimalno kakovost in produktivnost z minimalnim vložkom dela in denarja. Vidimo neomejene priložnosti za izboljšavo procesov dela.
Pri industrijski avtomatizaciji še posebej pride do izraza skupek naših mehanskih, elektronskih in informacijskih znanj.